Alla inlägg under januari 2008

Av Månen - 3 januari 2008 02:17

Kamrater, om jag har fattat det rätt så ska jag få ett halvt kilo metall i munnen imorgon. Bly eller uran tror jag det var.
Och nu undrar ni kanske varför dom ska sätta in uran i munnen på mig?
Jag tror att jag ska få tandställning, nämligen. Kamrater, Månen kommer bli totalful att beskåda. Nazistisk, blond näbbmus med ett halv kilo uran i munnen. Ingen vacker syn, kan jag tänka mig. Hoppas det inte blir allt för fult.

Imorgon far jag också iväg från er, kamrater! Jag lämnar staden. Jag lämnar kommunen. Jag lämnar länet! Jag far till Uppsala! Jag ska nämligen hem till min bror, som bor där, gör han, min bror alltså.

Usch, sedan har jag hittat den absolut värsta och vidrigaste och mest meningslösa blogg jag någonsin sett. Ska jag länka den till er kamrater? Den är ren och skär smörja, så jag varnar er. Jag spydde inombords när jag läste det, detta vidriga skitsnack, kamrater! http://livet.bloggagratis.se
Oj, vad jag mår illa!

Här kan ni få läsa min kommentar, som jag kommenterat med hemligt namn. Man vill ju inte sprida skam över sitt namn och sin blogg, och inte vill jag heller att hon ska hitta till min blogg. Det är nog inte så kul att ha med en gud-älskare att göra.
 http://livet.bloggagratis.se/2008/01/02/429992-livet-en-gava-faderns-karlek-det-fullkomliga-exemplet-pa-karlek/#429992 

En svart natt är det. Väldigt svart och mörk. Men lite snö, det har vi.

/Månen.

PS. En lite för sen julhälsning till er.DS
www.santasm.net 

Av Månen - 2 januari 2008 03:18

Jag ser ut som en nazistisk näbbmus, så kort hår har jag nu! Japp, kamrater. Eran käre Måne ville göra något speciellt den första dagen på året. Vilket var igår, men detta är ju natten från igår. Ja, så nu är jag blond igen alltså. Inte brunhårig/svarthårig/småblond. Utan blond.
Alltså ser jag ut som en blond nazistisk näbbmus.

Jag och Filip åkte lite snowracer/matta i Bryngfjorden denna natt. Oj, vilken fart man fick upp, oj vad is det var i hela backen, oj vad mattan var okontrollerbar!
Det slutade med ett litet masssjälvmord, där både jag och Filip till slut låg döda på backen. Som tur var hade jag lite Ressurect-potions och healingpotions i fickan, så att vi kunde leva lite igen.

Snablar verkar vara rätt bekväma. Att bara häva in mat i munnen med näsan, utan bordsskick. Det verkar toppen. Och sedan ta en bekväm dusch i kanske mjölk. För om man skulle ha ett glas med mjölk framför sig så skulle man kunna suga upp lite i näsan och spruta ut upp i luften, så att man får sig en uppfriskande mjölkdusch.

Och Trafik-Trolle har manipulerat min hjärna till att bli totalsugen på kex. Kanske Mariekex eller Ballerinakex. Eller jag vet inte, det spelar ingen roll vilken sorts kex. Bara det är kex. För jag har spelat Trafik-Trolle i mina högtalare för mycket den sista tiden, och låten "Galen i kex" manipulerar min hjärna till att ha kex. Kex i massvis!
Någon äcklig form av smygreklam dom placerat i Trafik-Trolle. Dock inte direkt reklam, eftersom dom inte direkt säger någon kex-tillverkare eller någon speciell kex-sort i låten. Men ändå, det borde anses som reklam eftersom det påverkar mig.

God kväll, kamrater!

/Månen.

PS. Denna dag är den andra Januari. Den dagen är bra hoppas jag. DS

Av Månen - 1 januari 2008 18:13

Fysjutton vilken kalasig nyår, kamrater!
Raketer fyrades iväg, gräsmattor eldhärjades, plåtburkslock flög iväg, småraketer fjuttades på i mitt rum!
Vilken nyår alltså!

Sedan har jag och den trevliga, charmiga, exemplariska lilla gossen Flippan (Tranan, Filip, Tranhufvud) upptäckt en superglasflaska! Vi klättrade upp i en kran på cirka tio meter och släppte ned denna glasflaska mot direkt asfalt. Och denna superflaska höll!
Vad är det för något misstänksamt som kan har gjort den så maffig? Vi var helt förbluffade, så vi klättrade ned för att se om det var sant. Och det var det! Kamrater, denna glasflaska är något utöver det vanliga.

Sedan har jag kommit på en sådan här sak som är svår att säga. Ungefär som "packa pappas kappsäck" eller "sex laxar i en laxask". Här kommer den då: Retade Rikard retades rikligt!
Sedan har jag en till som jag kommit på: Hej Xest, xylofonen! Oj, vad jag är duktig på att komma på svåra saker att säga.

Sedan har jag slagit mitt personliga rekord i att sova längst på en dag. Jag vaknade ungefär 18.00 idag. Detta kan ha berott på att jag gick och la mig vid elva. Inte elva på kvällen igår, utan elva på förmiddagen idag! Om jag hade gått och lagt mig elva igårkväll, då hade jag nog missat ganska så mycket. "nog"? Det är nog självklart att jag skulle missat en förjävla massa trevliga saker. Som till exempel raketavfyrningen vid tolvslaget.

Slutligen vill jag tipsa er om en finfin låt. Anders F. Rönnblom - Det är inte snön som faller.

/Månen.



Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards