Alla inlägg den 30 januari 2008

Av Månen - 30 januari 2008 21:30

Nu är jag bankrutt. Det här jävla Sverige försummar mig. På ett sätt är det även Kinas fel. Jävla Kina.

Jag var på bio, tog ut 300 svenska riksdaler till att betala skulder med. Jag har nämligen beställt två skivor, plus att jag var skyldig Danne pengar från senaste gången. Skivskulden skulle jag betalat till Flippan, egentligen.
Någonstans mellan att jag tog ut pengarna och till det att jag kom hem till Filip för att betala av mina skivor samt hämta dom, så inträffade ett förjävla mysterium. Pengarna var försvunna! 200 svenska riksdaler, för att vara helt uppriktig.
Kan det varit så att jag fick min PEZ-hållare på köpet, för att jag råkat betala jäntan i kassan med 3 hundralappar, och hon behållt allting och gett mig en PEZ-hållare för att finta bort att jag betalat 300 spänn istället för 57? Någon som kanske känner en jänta i 20-årsåldern som precis köpt sig en lyxig, sportig bostad kanske i närheten av kanske Östermalm, kanske?

Eller, så har jag helt enkelt tappat bort dom. Vilken dyster dag det slutade som. Den där Albert Hammond JR-skivan samt The Strokes-skivan kanske inte var värt 450 svenska riksdaler. Det är så det känns i alla fall. Som om dom där skivorna kostat mig 450 kronor. För om jag inte tagit ut pengarna hade jag heller aldrig aldrig tappat dom. Djup logik, alltså.
Förresten, för er som inte fattat tog jag ut pengarna för att betala skulden för skivorna. Skivorna The Strokes - Room On Fire och Albert Hammond JR - Yours To Keep.
Jäkla dretdag, alltså. Jag är ledsen!
Det var för fasen dom finaste och mest omtyckta och keligaste hundralappar jag ägt.

Om ni har två par hundralappar som ni hittat på backen kan ni ju ge dom till mig. Dom är säkert mina.

Okej, nu vill ni veta varför detta är Kinas fel till viss del?
Ja, det vill ni.
Då förklarar jag. Jag köpte nämligen min plånbok i Kina, när jag var på semster där och fick lunginflammation och spenderade hela min resa på hotellrum och spydde, samt på ett kinesiskt litet hemtrevligt sjukhus. Ett internationellt sjukhus, så doktorgrejerna talade engelska. Och denna plånbok verkar inte vara bättre än att den håller på och tappar bort mina pengar. Är det så smart plånbok?

Det är även Sveriges fel och bussens fel, samt den svenska kronans värdes fel. Och ännu mer bions fel.
Förklaringar:
1. Sveriges fel - För att dom ger mig höga barnbidrag som jag tappar bort 20% av..

2. Bussens fel - För om jag hade betalat med riktiga pengar där, istället för busskortet, då hade jag märkt det redan på bussen..


3.Kronans värdes fel - För att det ska vara så jäkla värdefullt med 200 svenska riksdaler..

4. Bions fel - Om jag inte åkt till bion så hade jag aldrig kommit in till staden, och därmed inte tagit ut 300 svenska riksdaler, varav tappat bort 200..

5. Joels fel - Joels fel för att han är skyldig mig pengar och betalar inte..


Joel, ge mig pengarna! Jag behöver åtta kronor fort som fan, nu när jag är bankrutt! Mitt liv går i spillo, nu när min ekonomi hamnat i obalans. Jävla ekonomi.
Ni kanske märker att jag är småsur för att jag säger "jävla" hela tiden. Men nej, jag är inte småsur. Jag är tvärförbannad och gråtfärdig!

Filmen får 7 av 10, dagen får 1 av 12000390814..

/Månen.

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards