Alla inlägg den 14 januari 2008

Av Månen - 14 januari 2008 18:36

Jag behöver inspiration. Jag behöver den för att kunna skriva detta inlägg. Någon form av musik kanske skulle kunna tänkas inspirera mig. Jag testar.
Nu sätter jag på iTunes. Oj, vad drygt det går. Snart så, då kommer min vackra musik. Då kommer bara det lilla bekymret att jag måste välja vilken låt som kan inspirera mig mest. Det beslutet kommer snart, då mitt förbankade iTunes öppnat sig. Snart får ni veta det, kamrater! Snart.. Babyshambles - Delivery, blev det. Det är ju bra! Nu ska här skrivas musikinspirerat blogginlägg!

Nej, jag vet inte om jag vill skriva om musik idag. Därför skriver jag om någonting annat. Jo, jag kan berätta att jag faktist kommit i tid till skolan idag! Det ni!

Jahaja, där tog Delivery slut. Nu ska det bli spännande att se vilken låt som kommer. Åh, så härligt! Det blev Babyshambles - Carry On Up The Morning. Babyshambles är förbankat bra, alltså! Dom kan det där med att tillfredsställa ett par pôjkvaskeröron! Men, det kan all musik jag har på iTunes. Den mesta i alla fall. Det finns visst skräp som råkat hamna där av ett misstag, någon gång kanske i december.

Förresten, ni kanske undrar varför det tar hela 2 minuter och 44 sekunder för mig att skriva dom två första raderna? Jo, svaret är så här: Ibland stannar skriveriet upp, fingrarna, handleden och hjärtat stannar till, för att ge hjärnan en liten tänkarpaus. Dom behövs för skriveri, ibland. Vissa tillfällen flyter det hela på likt en fisk som flyger över Grand Cannyon. Vissa tillfällen står det helt still, likt en liten, liten pinne som fastnat i drivhjulet till en ångbåt.

För att det ska flyta på som den flygande fisken krävs tankar. Och inget dåligt material, det är verkligen inte det jag pratar om. Dåligt material är saker jag helst undslipper, när jag sitter här och skriver. Jag kräver bra material! Om det händelsevis skulle bli kortslutning, och jag skulle sitta här och kludda ner dåligt material, ja då kanske jag skulle kunna straffa mig själv en aning.

Jag skulle till exempel kunna lägga jättekall Magnum-glass på pannan. Då får min förbankade hjärna sig en ordentlig omgång! En omgång, då hjärnan ska skrynkla sig i pina och be om nåd! Sedan gör den inte om misstaget längre, och så var det bekymret ur världen!

Så där, nu har jag berättat för er lite om "bakom kulisserna", att det faktist inte är en stackars negerslav utan funderingar och tankar, som bara får en strikt tillsägelse att skriva detta! (Annars, om han inte gör det, får han ett piskrapp i tinningen). Det är faktist en pôjkvasker på hela 15 år, som sitter och skriver denna meningslösa sörja, och inte får han betalt för det heller! Dock undslipper jag piskrapp, till och med dom få dagar jag inte skriver! Vad härlig världen är, alltså!

För övrigt, nu lyssnar jag på Bad Cash Quartet - Amuse You!


Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards