Alla inlägg den 26 januari 2008

Av Månen - 26 januari 2008 00:04

Fysatan i gatan, så här jobbiga minns jag inte mina kusiner. Vad har hänt, kan man hamna i puberteten redan i 8-årsåldern? För irriterande små saker, det är vad dom är för tillfället. Jätteomysiga.
Jag är lite trött på dom just nu. Ganska jättetrött. Och så är jag mentalt trött också. Så det är en fin kombination. En liten combo, så att säga.

Detta gör mig less. Riktigt less på livet. Jag har för fasen inte ens en början på en skepparkrans, och så ska mina små kusiner vara jobbiga. Är det så jäkla rättvist liv? Nej, det är det inte. Jag är en människa man ska tycka synd om, inte vara jobbig mot. Vad är det för något liv jag lever egentligen? Jag har för fasen inte ens curlingföräldrar.

Förgiftas rovdjur av att äta grönsaker. Eller rovor. (Hehe, en liten ordvits. Förklaring: Rovdjur. Rovor.) Det kan man fundera lite på. För om dom inte förgiftas, vad katten äter dom bara kött för då? Rovdjuren behöver ju för fasen inte svälta, när det finns barr överallt. Barr kan man koka te på, det vet jag minsann. Tallbarrste kan det heta, som ett litet exempel.
Tallbarste har jag druckit en gång, när jag var ute och gjorde en liten tripp med Solabussen på lågstadiet. På samma tripp trodde jag och mina kamrater att vi såg ett vildsvin också, men efter senare år har jag kommit på att det kanske var en katt. Man kan aldrig vara riktigt säker, dom är ganska så lika, dom där luriga, spillivinkiga djuren.

Åter till tallbarrsteet. Det var inte jättegott om jag kommer ihåg rätt. Ganska smaklöst, och det som det smakade lite smått var som att äta barr ungefär. Usch, vad äckligt. Så det är ingenting jag rekomenderar till er, om det nu inte vore så att ni är tallbarrste-dyrkare och verkligen älskar tallbarrs-te. Då kanske ni kan pröva det om ni vill.

Och så sägs det ju att den som gräver en grop åt andra faller ofta däri. Det stämmer inte. Jag har grävt en grop en gång, ute i skogen. Det var meningen att en fröken skulle trilla i, men varken hon eller jag föll i. På mellanstadiet var detta då, så mamma, du behöver inte oroa dig för att det var någon av dina kollegor. Jag har ingen stark avsky mot någon av dina kollegor, förutom då skolans KIS. KIS:en är kiss-dålig. Ordvits igen, oj vad jag är bra på detta alltså. (Förklaring: KIS:en är kiss-dålig). Fyndig ordvits, inte sant kamrater?

För övrigt har Joel varit jätterolig idag. Han och hans hår är i och för sig alltid roligt, men idag har han varit jätterolig. Han har bett Tobbe att skicka ett sms till Haxed.se för att få Haxed-premium. Detta kostade 15 kronor för Tobbe, men Joel betalade Tobbe 20 kronor plus att han ska fylla på Tobbe's magasin varje dag på Travian.se. Vilken dundertabbe, Joel. Du är en meganörd, och här skulle jag egentligen skriva in John's lilla skämt som han sa. Det enda lilla problemet är att jag inte kommer ihåg John's skämt, för jag är som sagt var mentalt trött samtidigt som jag är trött på mina kusiner.
Jag tänker verkligen så att det knakar, jag försöker minnas John's roliga skämt. Nej, jag kommer inte ihåg det.
Jag har till och med frågat en liten kamrat om det på msn. Men han mindes tydligen inte heller. Jaja, John. Du var i alla fall rolig då!

Den pojken jag frågade om på msn är stadens största girlchuuser. Han får alla flickor. Taskigt läge, Månen.

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards