Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Vilken kalasig jänta!

Av Månen - 25 februari 2008 01:07

Min teori om att tjejer inte kan ha humor är felaktig. Jag har fått ett levande bevis, som bevisar motsatsen. Så nu får ni förlåta mig, för att jag uttryckt mig felaktigt, trots att det bara var ett påstående.
Ett barnsligt påstående. Ett påstående från en föregående Måne, som inte riktigt fattat saker om livet.
Dock har jag gjort det nu, och nu kanske ni inte anser detta vara toppenkul, så anser jag det!
Denna tös kan nämligen detta med humor, så släng er i väggen Babben Larsson och den där tråkiga som har ett P1-programm!
http://karinekman.bloggagratis.se

Det är för övrigt jag som inspirerat denna jänta till att börja blogga (tror jag. På ett ungefär), och denna jänta kan säga grymma grejer. Vilket marioteten på (nu gissar jag) 99% av tjejer inte kan.
Till exempel har jag fått förslaget att odla någonting, istället för att konfirmera mig. Äsch då, det kanske inte anses som lustigt av just dig, men själv så diggar jag det citatet stenhårt!

Om ni inte tror mig ska ni följa denna blogg till världens undergång, för så bra anser jag att den kommer bli. Den kommer vara någonting värt att följa, med tiden som passerar.
Den kommer nog till slut ha så mycket inlägg att den bräcker min lilla skitblogg totalt, vilket är maffigt. Och till viss del sänker det mitt självförtroende en aning, eftersom jag då sänker min rank från bloggare till dålig bloggare.
Men skit samma, jag kan lägga ned mitt bloggskrivande och låta denna jänta få ta över mina läsare istället. I ärlighetens namn orkar jag nästan inte med att blogga över huvud taget längre, och kvaliteten på bloggen är ett spår av tristess. Bloggen utvecklatdes i början framåt, men nu backar den i kvalitet och utveckling.

Så vem vet. Jag kanske lägger av för gott? (Om jag inte får pådrivande positiva kommentarer, det vill säga. Hihihihi).
Låt denna blogg bli K-märkt när den väl läggs ned. Peace!

/Månen.

 
 
Ingen bild

karin

25 februari 2008 01:22

Du är allt en riktig vän, Käre Måne!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards