Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Månen - 10 februari 2008 16:54

Jag tar och skriver lite om helgen ändå. Trots att det aldrig kommer bli lika långt och bra som det jag skrev igår. Det som jag blev gråtfärdig av.

Ska jag ta det i oordning och börja med söndag och avsluta med fredag, kanske? För att få det hela mer spännande och fräscht. För just söndagen har jag bäst minne av, eftersom den är nyupplevd.
Jag har drömt. Jag har vaknat upp. Jag har funderat på drömmen. Vilken skön dröm.
Jag var någon hemlig form av agent, utklädd till skolresa. Rättare sagt: Elev på skolresa under täckmantel.
Jag var på ett slott. Ett slott med ett hejdundrande ventilationssystem på vinden. Rummet innan vinden var mina okända klasskamraters rum.
För människorna jag var på "klassresa" med har jag nämligen aldrig träffat. Jag vette fasen hur min smarta hjärna kunnat fantiseria ihop så många nya människoansikten, men så var det i alla fall. Superhjärna!

Jaja, "klasskamraterna" härjade runt, medans jag (den hemliga agenten) gick omkring i ventilationssystemet på vinden. Av någon orsak var jag dödsförskräckt för ventilationssystemet, men traskade ändå omkring i det. Jag hittade en lucka som jag öppnade och såg en mäktig person. Jag visste att jag skulle göra något spännande med denna mäktiga människa.
Jag var helt plötsligt i en hiss. Jag tryckte först på våning 3. Där var den mäktiga människans våning.
Sedan tryckte jag på hissknapp 2. Där var det massor av gäster som åt lax.
Våning ett hade inte automatisk hissdörröppnare. Den hissdörren var man tvungen att öppna manuellt. Så jag tryckte upp dörren, och där var det minsan tre betjänter av något slag. En betjänt stod vid en korridordörr, en betjänt var precis framför mig. Jag blev rädd, och konstigt nog tog jag trappan upp istället för att bara gå tillbaka till hissen och panik-trycka-på-hissknappen. Så jag sprang upp för trappan och DÄR, där vaknade jag. Jag blev ledsen som fasen. Jag hade velat uppleva mer av den drömmen. Den var intressant!

Annars har jag spenderat lördagen i en spökby samt ett bagageutrymme. Och fikat.

Och så har jag även jobbat på travbanan med rallyt. Vilket fiasko rallyt blev.
Om just dom två sakerna hade jag skrivit otroligt mycket om igår. Mycket läsvärt hade jag skrivit om just dom sakerna igår. Men verkligen inte idag. Nej, jag orkar inte skriva om det mer. Jag blev för ledsen av det igår, när allt jag skrivit raderats.

 

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards