Alla inlägg den 18 februari 2008

Av Månen - 18 februari 2008 17:54

Jag har kommit på ett bra sätt att tjäna pengar, och det här, kamrater, detta är smart!
Jag ska starta ett aktiebolag i en Coca Cola-automat. Och denna Coca Cola-automat ska vara någonting utöver det vanliga. Den ska inte drivas av ström, den kommer inte bli dyr, den ska placeras i Rinkeby och den ska lukta gosig flicka.

Detta går ut på min lilla plan, som lyder så här:
Jag bygger en stor låda, med ett hål i mitten. Lådan ska ha samma storlek som en vanlig Coca Cola-automat. Materialkostnader blir inte värre än playwood och ett antal nubb. Samt en hammare och en betalning till en övergödd övervakare, som övervakar mina billiga arbetskrafter, så att dom jobbar rätt. Dom billiga arbetskrafterna behövs inte betalas, för dom är slavar.
Slavarna ska jag skaffa genom att kidnappa alla turister som besöker Brattfors för att kolla på kyrkluckan som står öppen.

När väl Cola-automaten är färdigbyggt skriver jag ett leveranskontrakt med Coca Cola, utan att några skattegubbar får reda på det. Dom tror nog inte på att jag ska dricka upp 4 ton Cola per månad själv.
Sedan, efter den första Cola-leveransen placerar jag en slav inuti playwoodlådan. När sedan en kund kommer bemöts den av ett ganska stort, rektangulärt hål. Ut sträcks en hand, där ska man lägga en tia.
Ut kommer en Coca Cola, som våran glade slav glatt ger iväg, nu när den fått tian.

Och varför Rinkeby, kan man ju fundera kring?
Svaret kommer här: Hur många tror att rika skattegubbar hänger i Rinkeby?
Det finns alltså ingen rik myndighetsgubbe i hela världen som kan ta reda på att min Coca Cola-automat drivs av svarta pengar. Jag tycker nämligen det är alldeles för dyrt med att betala skatt.

Och varför ska den lukta gosig flicka?
Jo, för att gosig flicka luktar väldigt, väldigt gott. Och om en sak luktar gott hoppas jag på mer kunder. Så därför måste jag utväckla en parfym som luktar gosig flicka. Eller, vem vet, det kanske är en parfym som gör att flickor luktar gosigt. Då kan jag bara parfymera min Coca Cola-automat med denna parfym, och den som vet svaret på vilken parfym det är kan få skriva en liten kommentar.

Innan allting startar skaffar jag självklart ett aktiebolag som endast syns på svarta marknaden. Där får ni investera glatt i aktier, för inte kan väl ett projekt som detta annat än lyckas?
Inga utgifter förutom leveransen av Coca Cola, en hammare, en fet övervakare, lite playwood och en näve nubb.
Och alla kunder det finns i Rinkeby, en svettig sommardag i September! Tänk på det, ni!

Jag kommer bli miljonär, eftersom jag själv ska äga cirka 51% av aktierna. Så jag ska stå för bara lite lite mer än hälften av kostnaderna.

Är någon intresserad av att investera i mitt aktiebolag, så heter det "The Moon's Automatical Coca Cola-machine-service In Rinkeby, Made By Black Money (THACCMSIRMBBM)". Detta finns alltså endast att investera i om du läser dödsannonserna i VF, för det är där jag mystiskt ska koda in aktieförsäljning. Det blir säkrast så, då får jag ingen regering, inger speciellt uppmärksammad media och inga otrevliga polisgubbar efter mig.

/Månen.

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards