Alla inlägg den 22 februari 2008

Av Månen - 22 februari 2008 15:59

Jag har kommit på ett nytt sätt att göra reklam på. Det går ut på att man häftar sig i armen med häftpistol, då tycker alla att man är cool och går fram och pratar med en. Då börjar man rabbla upp bra saker om T.ex Coca Cola Company.
Då är det inte jag som tar kontakt med kunden, utan kunden som tar kontakt med mig. Det är lite fräckt. Fast, min idé är nog inte så ny.

Idag har jag byggt en koja i komplimentsalen. Där hade vi det mysigt och ljudisolerat, så vi satt där, jag, Tobbe och Filip. Och sedan kom en fröken och var besviken på oss, för att vi inte tog vårat engelskaarbete seriöst. Det gjorde vi ju fasen det, även om vi hade byggt en liten mysig koja att plugga inuti!
Kojan var byggt av skärmar ute i komplimentsalarna, dom skärmarna ska egentligen avskärma saker. Elever från elever, tror jag.

Jag har även haft NO-prov, men sådana tråkigheter vill inte jag prata om. Jag vill anses vara en festlig fjant, och inte någon seriös snubbe som bloggar om stenseriösa saker såsom vetenskap, livet, filosofi, psykologi och kärnkraft. Jag vill anses vara den coolaste snubben på planeten, som inte bryr sig om sådant. Men egentligen bryr jag mig om sådana saker ibland. Då jag är på allvarligt humör, vilket jag inte visar i denna blogg någon gång.
Så ni som läser denna blogg tror nog att jag är en pojke (eller kanske en farbror?) som kallar sig för Månen, jag har planer på att flytta till månen och jag har dålig motorik inom alla möjliga områden som det går att ha dålig motorik på.
Ja, sådan är jag faktist. Jag är inte något vidare seriös i många samanhang.
Men, ack ni lättlurade! Jag har allt mina seriösa små stunder då jag snackar politik och juridik och kärnkraft med människor.

Tyvärr sker nog dessa stunder högst en gång i kvartalet.
Och så tror ni nog inte heller jag bryr mig om någonting. Det gör jag inte!

/Månen.

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards