Direktlänk till inlägg 13 november 2007

Månens födelsedag!

Av Månen - 13 november 2007 18:39

Jag har planerat in min födelsedag in i minsta detalj. Dock gick den planeringen åt fanders, då jag märkte hur mycket det kostade med McDonaldskalas.

McDonaldskalaset blir det alltså ingenting av, trots att det faktist skulle vara otroligt roligt och otroligt jättefult att ha McDonaldskalas. Dom flesta vänner som var bjudna, har ju trots allt redan blivit informerade om detta.

Så, för att göra en ny planering: Jag vill ha fina saker. Jättefina saker. Det spelar ingen roll om det är en jättefin Bad Cash Quartet-skiva, eller en jättefin badanka. Bara den är jättefin så bryr jag mig för det mesta in om vad det är. Fiskgratäng vill jag dock inte ha.

Varför jag inte vill ha fiskgratäng: Det passar inte som födelsedagsmat, anser jag.

Tårta. Ja, en god tårta ska det vara!

Om det blir kalas/partaj i alla fall. (Dock inte McDonalds).
På kalaset vill jag att alla ska ha partyfrill. Inklusive tjejer, om det nu blir så att det kommer några..

Liten sorts knytkalas. Mat medföres med pengar från egen ficka. (budgetvariant på kalas). Kanske lite snålt.

Knytkalas?
Okej då, lite mat kan jag bjuda på.

Prata. Japp, det får ni antagligen göra med vem ni än möter på kalaset. Även folk som bara traskar förbi utanför stället där mitt kalas ska vara får ni hälsa på!

Egendesignad glass.
Kanske, kanske så blir det så att jag bjuder på min egendesignade glass (Boyie). Detta är då en glass som kompenserar Girlie-glassen (GB). Dock är den fortfarande under tillverkningsprocess. Faktist inte ens under tillverkningsprocess, det är endast ritning och prototyp som är färdiga.
Jag kan redan nu avslöja att den är formad som en dödskalle och innehållet är hasselnötsglass, lakritsöverdrag, silverkulor, nonstops och glasspinne.
Nu är det ju dock så hemskt att GB slutat sälja denna helt underbara glass för en liten tid sedan. Så då finns det egentligen ingenting Boyie ska kompensera.

Säkerhetsskrift.
Nötallergiker kan alltså EJ äta denna glass. Inte heller lakritsallergiker, nonstopsallergiker, silverkuleallergiker och glasspinneallergiker.

Hur kommer det sig att jag gör en egendesignad glass?
Jo, det är så här att jag hotade att sluta i designen (Som då är mitt elevens val) för att vi gjorde så tråkiga saker. Då sa min lärare inom detta ämne att jag skulle föreslå någonting som var roligt. Månen tänkte knivskarpt, så knivskarpt att hans geniknölar nästan förbrukades. Då kom han på det! Glass!
Det något mer otroliga var ju då att jag faktist fick mitt förslag igenom.

Som kompanjon till denna produkts utveckling har jag ju då Flippan, vill jag då tillägga. Så tacka inte endast mig när denna glass kommer vara nästa års storsäljare. Tacka även Flippan.

Så, nu ska jag sluta prata om min glass. Över till ytterligare kalasplaner.
Alla ska vara vänliga och ingen ska få planer på att strypa mig. När jag vill att ingen ska strypa mig så menar jag i första hand Joakim. Men ingen annan får faktist heller strypa mig. Så det så!

Ja, jag fyller år på samma dag som Selma Lagerlöf. Så därför ska vi fira henne också!

Ulf Lundell också!

Önskelista:
1. Kompis till Karl den femte. (Någon form av bronsstaty). Han kommer nämligen inte så bra överens med den gröna grisen från Kina.

2. Tillbehör till min partylåda. Hitta på något finurligt som du anser vara bra att ha med sig, så att man alltid är redo för partaj!

3. Svarta saker. Dom är bra, allihop. För det är en sådan totalsnitsig färg.

4. Bra saker. Allting som du själv anser är bra, tycker jag är fina att ha.

5. Bra inredning i mitt rum. (Älgskylt, kinesiska läskburkar och grön grisstaty har jag redan) Så hitta på något fantasifullt.

6. En till choklad-julkalender. Den jag har nu har jag räknat novembers dagar med.

Så, det var nog allt ni behövde veta inför den stora dagen. 20 november, för er som inte vet. 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards