Alla inlägg den 29 september 2008

Av Månen - 29 september 2008 23:11

Jag ska träna muskler hela natten, för jag vill inte sova. Jag vill inte till skolan. Jag vill inte brinna i varm eld. Jag vill inte äta ljummen squash. Jag vill inte bli blöt i ögat, när jag håller på att brinna i varm eld.

Som ni kanske listat ut är jag verkligen inte sugen på skolan längre. Jag tror fankingen jag ska hoppa av, för att skaffa jobb eller börja utöva bungyjump i någon småstad. Gymnasium tar knäcken på mig! Jag avskyr det i såpass stor grad att jag arbetar på lektionerna utan att klaga. Nej, nu kräver muskulatursystemet (eller vad fankingen man nu kallar det) att jag ska anstränga mig fysiskt. Jag ska nämligen bli smidig som en spinkig sak.

Spinkiga är alltid smidigare än tjockisar, har jag listat ut. Tjockisar är humoristiska, i alla fall en tjockis jag sett på Youtube. Hon går som en överkörd, väldigt rullstolsbunden anka med några kilo marmelad instoppat under huden. Så satans festligt, så att man nästan går åt! Men stackars mamma, vad hon borde skämmas!

Och mammor som skämms över sina barn, det finnst det nog gått om. Med tanke på att sidan www.snyggast.se existerar, så. Där borde alla tonårsmamma skämmas över sina små jäntor som snyggar sig på internet, och dessutom lägger ut bilder på sin lillasyskon. Med tanke på antalet pedofiler det borde flockas på en sida som snyggast.se, borde en människa med mer hjärnkompetens än fruktyoghurt alltså lista ut att man inte bör lägga upp bilder på sina bebissyskon.

Fast, egoister, som varenda liten fjortis-Stockholmare är, så tänker dom bara: Nu kommer alla tycka att jag är söt, för att jag har en så söt liten syrra. Gratis publicitet till mig, då kanske jag röstas fram som etta på snyggast.se! What a dream!

För att fylla i mer exakt att det är fjortisar det handlar om, gör jag så här: Puzz;)
Jag har nämligen noterat  en sak med fjortisar. Dom är äckliga, för dom kan inte stava.

Dessutom nyttjar inte fjortisar Z:an på det snygga viset som den föregångna dansbandskulturen gjort. Lasse Stefanz. Där har vi ett praktexempel på vad som är snyggt, inom världen full av Z:an!  För att komma fram till det jag skulle säga: Ät inte blöta kex, om det på något mystiskt vis bildats bomull på dom. Det är nämligen inte bomull, det är något som smakar jätteäckligt. Typ surt.

Jag anar att det kan handla om mögel. Vitt mögel. Men jag är inte säker, eftersom jag så oskyldigt gick på den lilla bluffen att någon person kanske odlat bomull på min kaka.

/Månen.


Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards