Alla inlägg den 8 mars 2008

Av Månen - 8 mars 2008 17:41

Jag och Flippan har hamnat i ekonomisk obalans och tänkte jämna ut våran ekonomi på ett stadigt sätt. Därför skapade vi en firma, som utför mängdtals av tjänster. Bolaget är döpt till:
ToM - Mat och Saneringstjänst. Det står inte för "Till och Med -  Mat och Saneringstjänst", utan för Tranan och Månen - Mat och Saneringstjänst.

Det finns ingen som heter Tom som är anställd, för övrigt. Om någon nu inte förstått det.
Tjänster vi är specialiserade på är bland annat matlagning (det hörs ju i namnet), förstöra och ta bort getingbon samt få getingarna att försvinna (där riskerar vi våra liv, så vi tar ganska mycket betalt för den tjänsten. Cirka 150 kronor) och att ta bort stubbar.

Priserna ligger på runt 100-300 kronor, men om du vill ha alla samtliga uppräknade tjänster får du ett rabatthäfte så du får hela paketet för 500 kronor.
Du får en stubbe borttagen, ett getingbo borttaget och en maträtt lagad.

Vi utför även andra simpla tjänster, men gränsen går vi att passa barn. Om ni vill få oss till att göra det måste ni punga ut med dryga tusenlappen är jag rädd, samt en livsförsäkring till ditt barn. Sånt är vi inte lämpade för.
Men be oss gärna att bygga små lustiga stugor av marmorsten, det kan vi öva upp oss på så att vi blir bra och får skills, som man säger på engelska och MMORPG-spel.
Till slut blir vi mästare på även det, och kan då ta högre betalt än vad vi tar för att bygga lustiga små marmorhus under praktiken.
Under praktiken tar vi ungefär 300 kronor, på ett ungefär.

Alla materialkostnader betalas själva, det är tjänsten vi tar betalt för.

Så om ni är alldeles för upptagna för att bygga marmorstugor, förstöra getingbon, laga mat och ta bort stubbar, för att ni har en stor jäkla mammut som attackerar din garderob dagligen och du måste förbruka hela dagarna med att hålla mammuten undan från dina underkläder, då kan ni ringa oss så utför vi tjänsten.
Mammuten var bara ett exempel, du kan även vara upptagen med andra saker såsom ditt jobb, din familj och din festliga huvudbonad.

Ring mitt mobilnummer om du har det, för lägga ut här på bloggen är alldeles för osäkert. Jag vill inte ha några psykopater som ringer och pladdrar på om deras nyss utförda folkmord. Det intresserar inte mig, men kanske polisen?

Så jag skriver upp polisens nummer istället.
114 14, där har ni psykopater. Ring dit istället och berätta om eran 2-åriga dotter som ni styckat och placerat i skorstenen där liket förruttnat och i ögonen bor tre maskar som kalasar på pupillen. Dom vill nog gärna ha den informationen, så att dina grannar inte behöver stå ut med rökmoln där likmaskar flyger runt och sprider väldoft.

Någon dag ska jag även skriva ut annonser och sätta upp på ICA, så får jag locka kunder även på deras anslagstavla.

Nu över till något helt annat.
Jag har varit i Göteborg och sett ett totalgrymt band vid namn Mando Diao. Där var jag tokig och hoppade runt som en stofil som trampat på en vass legobit. Jag gjorde för en gångs skull exakt som alla andra gjorde, vilket är unikt för att vara mig.
Sedan var vi uppe i ett högt torn och funderade ut hur härlig känslan av att spotta ned/kasta ägg är. Vi testade inte, för tornet vi var i var inglasat. Så det skulle bara sakta och slemmigt omformatera sig och strikt gå i en linje nedåt glasskivan, där det till slut skulle fusionera sig med golvet ungefär 1,60 meter nedanför mitt ansikte. 
Heltäckningsmatta var det för övrigt på golvet, så det var därför det skulle fusionera sig med det. Då beblandar det sig nämligen med mattan. Äggsubstansen och salivet, alltså.

Så vi spottade aldrig. Och vi kastade inte ägg heller.

Vi spelade även Warhammer och var inne på en tobaksaffär som hette Röda Knut, vilket är det lustigaste affärsnamn jag varit med om. Så det var anledningen till att vi gick in i den.

Mando var världsbäst, Göteborg var underbart och livet lekte. Det var härliga tider det!

/Månen.

PS. Imorgon drar jag till Sälen, så detta är det sista inlägget för en vecka framåt. Om jag inte beger mig upp i ottan imorgon och skriver, vilket inte är så troligt.






 

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards