Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Sista dagen på året, kamrater!

Av Månen - 31 december 2007 16:44

Sista dagen på året, kamrater! Här ska firas! Raketer i massvis, kalas hela dagen!

Brevlådor flyger i luften, pensionärer får hjärtattacker, hundar gråter och barn förintas under en Big Bertha.. Vilken PANGDAG! (Ordvits, hihihihi).

Denna dag är nog en av dom bättre dagarna på året, och jag hade inte förberätt mig alls imorse. (15:00). Så jag  begav mig ut, utan varken frukost eller tandborstning med min far för att inhandla lite raketer. När jag kommer fram till raketförsäljningen utanför ICA blir jag bekymrad på en grov grad. Dom små och roliga sakerna, samt pyromax-paketet är slut! Förtvivlad vrider jag mig i pinor och förbannar mig själv, för min dåliga tajming. Jag har endast ett paket "Visselbang" för 10 kronor.

Så jag ber min kära fader köra in mig till staden. Vi åker till Karlstads finaste raketförsäljning, men även där är allt smått slut. Drastiskt drar jag upp "plånkan" och köper mig en bombtårta för att trösta mig själv med. Jag är nästan tårögd, så kass nyår förväntar jag mig att det ska bli.

Så återigen begav jag mig från en raketförsäljning med gråten i halsen. Vilken nyår. Inte alls den pangdag jag förväntat mig. Jag var så besviken att jag inte ens ska påminna er om att "pangdag" är en ordvits igen.

Så där går jag, med huvudet tittande i backen. Far, jag och kusinen. Stämningen är på bott, inte ett ord växlas förens jag säger: Kan vi inte göra ett försök till, och åka bil genom Karlstad för att möjligen hitta en till raketförsäljning. Vi passerar gator, brevlådor och gatulyktor. Mörkret har börjat komma. Vi hittar inga raketaffärer, och är nästan på väg att ge upp hoppet. Så ser vi den! "Hammargrens" med stora bokstäver, står det utanför en kalasig affär! Överlyckligt öppnar jag dörren i farten, springer ut! Det kan handla om sekunder innan dom sista småpaketen flyger iväg för en smärre summa pengar!

Där springande, med min kusin tätt bakom och min fader i en bil påväg bakåt mot en parkeringsplats. Där är vi, den magiska trion som hade förväntat oss en helkass nyår! Jag springer in, ställer mig i den hyffsat långa kön! Jag har hopp om denna raketförsäljning! Dom har mycket kvar, förutom mitt älskade Pyromax-paket. Men, jag köper glatt småsaker för 145 Svenska Riksdaler. Äntligen, äntligen får jag uppleva åtminstonde en gnutta nyår!

Slutligen vill jag ge er en liten nyårshälsning med dessa trevliga gossar:
http://www.youtube.com/watch?v=BT2sTswDA5A

/Månen.

PS. Jag skrev detta nu, endast för jag missat ganska mycket om jag hade skrivit detta inlägg ungefär vid 00.00 DS.

 
 
Ingen bild

vicky

31 december 2007 17:29

måste man inte vara 18 år för att köpa raketer? O_o

 
Månen

Månen

31 december 2007 18:07

Lägg märke till att jag sa "med min far".

/Månen.

http://moonlander.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards