Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Månen - 4 mars 2009 21:35

Mina glada vänner. Jag har en otroligt ny frisyr, som jag skulle vilja sprida till min glada värld, när jag reser omkring på mina glada äventyr. Alla som vet hur Morrisey ser ut, kan i alla fall tänka sig ett litet frisyrplagiat från min sida. För Morrisey är en häftig sångare! Och Månen rådiggar grabbens stil!

Förresten så har Månen (jag) träffat ett av mina fans idag. Jag har tydligen nämligen skaffat ett fan genom att ha blogg. Detta fan var en nästintill okänd Skårebo som smygläst min blogg. Hon heter någonting som kan förknippas med en påse mandariner.. Nämligen Malinda.

Denna ypperligt trevliga Malinda råkade stöta på mig när jag diskuterade politik och väder (det vardagliga Svenssonpratet) med mina ypperligt trevliga kompanjoner Jos och Ogge. Hon gav mig positiv kritik, och sa någonting om att bloggen var underhållande.

Sådana små smygfans rekomenderar jag er starkt att bli. För sådant gör mig till en glad bloggare. En nästintill överlycklig bloggare!

Återigen, för att komma tillbaka till min frisyr och min häftiga lilla idol Morrisey. Morrisey är sångaren till bandet The Smiths, och hans sköna röst överrumplar mina öron helt galant, och gör sedan en stilren entré för att muntra upp stigbygeln, trumhinnan, båda hjärnhalvorna, och allt det andra. Bland annat så kurrar magen fint i takt till till exempel "Big Mouth Strikes Again", "Heaven Knows I'm Miserabel Now", "Panic" och allt annat småkrafs som dessa "Smithsamma" grabbar råkat krafsa ihop . Smithsamma var en ordvits, för dom som inte förstod.

För att avsluta detta inlägg så säger jag: Hej, Malinda! Härligt om du läser det här, för då vet jag att du är ett pålitligt fan. Hälsa dom där hemma. Have a nice time and drink a lot of juice, 'cause juice is tasty.

PS: Jag har även skaffat mig en skjorta idag. Jag kanske lägger upp bild på mig själv och min frisyr för att återliva modebloggen som sakta dog ut.(http://moonlander.bloggagratis.se/2009/01/04/1252688-for-att-bevisa-att-london-inte-var-en-logn/)

Bilden föreställer Morrisey.. Snart kanske det även läggs upp en bild på min likadana frisyr. Vem vet?


Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards