Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Månen - 24 mars 2010 18:06

Eftersom jag är lite dålig på att lägga in bilder i inlägg, gör jag det inte idag heller. Jag tycker att ett ord säger mer än tusen bilder, nämligen. Ungefär.

Summering av dagen: Jag har en konstig smak i munnen. Det känns lite som att jag slickat i mig snigelvätska hela dagen. Fast egentligen har jag bara druckit saltad mjölk. Men smaken är konstig och gör mig lite illamående, ungefär som en avföringsspya kan få näsan att kvälja. Man blir liksom... Illamående av det som är äckligt. Och smaken i min mun är som snigelvätska.

Men nog om smaken. Jag har varit med min trevliga kamrat Jocke. Vi diskuterade jobb och klasskamrater vi inte tycker mycket om. Det var fint, och jag kände att badet blev bra.

Jo, jag badade idag. Med min klass. Vi hade riktigt brandmansmod, eftersom det är vad man förväntas ha i min klass. Vi tog till oss det modet som krävs för att kunna springa in i en brinnande lavaklump, inlindad i gasbehållare och toalettpapper, för att kunna dyka ned i denna kalla utomhusbasäng. Vattnet var nollgradigt, och ryggmärgen kastrerades långsamt. Kylan bet sig in och skapade ett övertryck i kroppsnedkylarvätskan, så jag exploderade lite, och tur var väl det, för jag tänker mig ofta att explosioner är varma. Och i och med min explosion klarade jag att simma en längd i bassängen, eftersom jag tänkte att jag ändå var varm.

Dessutom hade vi lektion i snusk och samlevnad. Jag satte några spelpjäser i öronen och låtsades som att det regnade. Tanten var dödstråkig.

/Månen.

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards