Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Månen - 25 maj 2009 21:18

Jag arbetade flitigt efter skolan idag. Jag tog bussen direkt till Skattkärr, och såg mina farfäders glada leenden strömma genom vindarna. Jag rentav kände deras harmoniska glädje flyta inom mig, när jag steg av bussen. Farmor och farfar älskar mig. Jag är deras favoritbarnbarn! Det är verkligen trevligt.

Dom älskar mig till och med så mycket att mina tjänster är värda ungefär 934333 kronor för fyra timmars arbete. Och dessa tjänster innebär inte att vara assistent åt Bill Gates, utföra torpedarbeten eller att äta guld och mäta vem som lyckats bajsa ut mest ädelmetall. Det handlar om att klippa gräsmattor, rensa buskar och skrapa bort lim.

Hur kan jag då tjäna 934333 kronor på bara fyra timmar? Jo, det är nämligen så att lönen ligger på fantastiska 350 kronor plus en cykel. En cykel med ett antikvärde som alldeles säkert ligger på runt 933983 kronor, enligt mina beräkningar. Det är nämligen en cykel från 1939, i så gott skick att man skulle kunna ana att farfar vårdat den som sin egen kaninvalp.

Cykeln är nog min allra käraste ägodel, för den är så vacker! Och farfar berättade historian kring cykeln. Den kostade honom 105 kronor, år 1939. Och oj så vacker cykel det är. En äkta Monark! Precis som en kunglighet i ett paprikaland!

Nu vill jag avsluta inlägget, genom att informera om någonting farligt. Kärlek, heter hemskheten! Den drabbar människor som är svaga, och inte kan stå emot. Den äter upp dig inifrån och skadar alla dina organ! Det är den hemskaste sjukdomen världen någonsin skapat. Jag drabbas verkligen hellre av AIDS, cancer, höstförkylning, SARS, håravfall och konstant flens för resten av mitt liv, för att slippa kärleken.

Kärleken har den hemska effekten att den fjantiserar. Min goda vän Daniel Sandbu Garsing har gått och begravt sina tankar i rosa moln, och nu är han fjantigare än smutsiga, polisbilsätande elefanter. Även min goda vän Antepantevante har gått och blivit körd i träsket, dock har han varit drabbad av sjukdomen i mer än ett halvår.

Alla har blivit ultimata töntfjantar! Det är som att hela deras humorförråd traskar till medelhavet och dränker sig. Deras modiga manlighet självdör på grund av konkurrans från kvinnofolket. Hela deras liv blir en panikslagen ekorre i en sopstation.

Usch och fyfan för kärleken. Jävla pissråtta!

Så gå gärna med i mitt nya politiska parti, som jag ska ge grunden för alldeles snart.

Partiet heter: Kärlekens motståndsmän

Vi står för:
- Barnaga skall tillåtas på odiciplinerade hip hopare!
- Kärleken skall förbjudas.
- Barndomen skall vara för evigt.
- Cykla istället för att ta flyget.

Bröder. TILL KAMP!

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards