Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Månen - 21 maj 2009 18:16

Ni har lagt märke till ett litet uppehåll i skrivandet. Bra!

För jag har faktiskt varit borta. På läger med mina trevliga klasskamrater. Det var faktiskt jädrans trevligt, även om ungefär en fjärdedel av klasskamraterna inte har vett nog i skallen för att kunna fylla en ballong med äppeljuice.

Det var i alla fall ett vandringsläger, trevligare än vindkraft! För Tudor slog nästan ihjäl min kära vän Joakim Samuelsson.. Joakim hade nämligen blivit knuffad över tältet som Tudor sov i, och väckt Tuddeludde. Tuddeludde blev störd i huvudet och agressiv som en flaskbutelj på skohyllan, så han bestämde sig för att bankas och slåss. Mina trevliga klasskamrater Tom och Bohman beslutade sig för att gå fram och lugna ned monstret.

Monstret sansade sig och åt gräs, där han låg, nedtryck i gräsmattan och okapabel att röra en enda muskel, med två klasskamrater ovanpå ryggen. Tudor är störd, men just det slagsmålet var det festligaste jag sett på länge. Tack, Tuddeludde!

Annars vandrade vi bara.. Inte alls så mycket, som man kanske tror att man ska göra på ett vandringsläger. Ungefär 3 mil på 3 dagar. Jättelite! Mitt godis tog i alla fall slut väldigt fort, så min sockerabstinens övergick i busabstinens..

Jag hällde flytande margarin på min stora, lata och egoistiska klasskamrat Jeppepeppe. Och jag välte mina klasskamrater Edina och Lindas tält när dom sov. Samt även en del småbus som inte är värda att nämna..

Kvinnofolket tvingade mig att diska en gång.

Vandringsläger är toppen!

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards