Alla inlägg den 30 april 2009

Av Månen - 30 april 2009 17:45

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/418346

Så ser mitt hus ut, alltså. Det som är på väg att säljas. Om du nu skulle vara intresserad av att köpa det här huset, så kan du ju alltid passa på. Det är ett fruktansvärt fint hus!

Av Månen - 30 april 2009 15:32

Människor med alldeles för lågt människovärde, som helt saknar positiva sidor, dom borde verkligen ätas upp. Eller så borde man tillverka abstrakt konst av deras själlösa kroppar, och kalla konstverket för Själlös fjortis, eller dylikt. Det skulle bli extrem konst, som skulle nå konsttoppen på bara några sekunder.

Några av de människor som jag vill tillverka abstrakt konst av, är bland annat Kissie (www.kissies.se), Martin, Martin, Edina, Linda, Louise, Madde och Kakmonstret. Listan är egentligen längre än så, men det är bara några få exempel som jag har ork att rabbla upp. Dessa trångsynta människor kan bara se livet från en enda vinkel. Det finns bara ett rätt, och ingen har andra åsikter.

I Martins fall handlar det även om att han är den mest misslyckade individen på jorden. Han har ADHD, dyslexi, dyskalkeli, han går på anabola steroider och han började styrketräna när han var runt 9 år, så han har fullkomligt stannat i växten. Han är runt 1,65 och fyller 19 i år. Vilken totalt misslyckad människa, alltså!

Edina har helt enkelt för lite hjärnceller för att få kallas människa, så egentligen tycker jag man borde hoppa över henne, om man sysslar med folkbokföring. Hon borde ha vett nog att veta vilka The Beatles är, tycker man ju.. Hon borde för övrigt också veta att "vegetarian" inte är en sjukdom.

Den andra Martin är helt enkelt för trångsynt, och ser på samhället från sin hip hopar-synvinkel endast. Sverige skall bevaras hip hopigt, rebelliskt och skolkande. Sveriges bakgrundsmusik borde vara Candy Shop. Kepsar för 700 kronor är ju ingenting, bara dom har ett fin guldig klisterlapp gjord av gurkextrakt att stoltsera med.

Och Kissie förstår ju alla varför hon borde avlivas. Det kan ju helt enkelt inte finnas människor som tycker om det värdelösa fjortispatrasket. Så varför gör ingen denna samhällsinsats? Så att vi slipper göda upp deras meningslösa kroppar, och kan dansa med trevliga afrikaner istället..

Det är få människor i Sverige som har förmågan att kunna tänka själv. Frasen "egna slutsatser" lär försvinna om vi inte börjar agera. Vi driver en hönsfarm som bara bajsar istället för att lägga ägg.

Varför, Svea Rike? Varför?

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards