Alla inlägg den 12 april 2009

Av Månen - 12 april 2009 12:46

Jag städar rummet! Men inte för tillfället, eftersom jag skriver blogginlägg. Men i alla fall, jag städar rummet! Det här har inte skett på decennium, kanske millenium till och med! Jag känner att mina fingerspetsar plockar smutstvätt, som om det vore magi!

Mina näsborrar är i alla fall perfekta för att finna smutstvätt under stereosystemet. Jag luktar mig fram till smutstvätt, ungefär som mjölk.

Mitt golv blir inom två timmar kliniskt korrekt. Jag borde bankemig anställa mig själv som städare, för så här bra har det aldrig städats i mitt rum av mig själv, förut. Jag vet inte vad som händer, men antagligen är det hormoner och vuxendomen som knackar på och stiger in. När man (nästintill) frivilligt städar rummet, då är det bankemig vuxendom så det smäller smurfar om det! Dock ganska feminim vuxendom, vilket roar mig måttligt. För genom att säga föregående mening så kommer jag garanterat få hela feministskaran från Såtenäs till Godahoppsudden på mig.

Jag kommer få höra att jag är en mansgris. Men det är precis exakt vad jag vill höra, för då blir jag varm i kroppen, och kan avnjuta min söndag med ett leende på ögonbrynet. För jag är en städande mansgris idag, och det är just precis vad jag vill vara.

Nu var det påsk igår. Roligt! Eller.. Nja. Inget speciellt!

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards