Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Månen - 5 juli 2009 12:10

Efter regn kommer solsken, som det så vackert heter. Bloggtorkan symboliserar regnet och detta inlägget symboliserar solskenet. Därför har detta inlägg stor press på sig. Den måste överväldiga bloggpubliken och vara bättre än alla småmoln och allt förbaskat duggregn. Det måste stå för blå himmel och svidande sol. Därför ska detta inlägg glänsa över hela världen, som största makthavare öfver blogg af Måne.

I det här inlägget ska det skrivas om så intressanta saker så det ryker om det! Vad bör skrivas i ett så här allsmäktigt inlägg, då? Kanske att jag varit på Peace and Love, att jag arbetat med stenläggning, att jag varit på Arvikafestivalen och fått sommarlov?

Ty alla dessa saker har jag missat att uppdatera er om, kära kamrater! Om det nu faller in i ert lilla garage för "oviktiga minnen" eller "viktiga minnen" spelar egentligen ingen roll för mig. Ni får ta upp den här informationen hur satan i gatan ni än vill. Ty jag är en trevlig prick!

Peace and Love var så underbart en människa kan tänka sig att Peace and Love kan vara. Borlänge var en stad som man inte kände mycket obehag för, trots den otroligt kalla Dalälven som man badade i varje morgon, för att duschen kostade 40 kronor.

Arvika var ganska trevligt. Människorna var trevliga och jag var funktionär.

Stenläggning är inte kul. Verkligen inte något jag vill arbeta med!

Sommarlov är toppen!

Sommarlovet ska härefter avnjutas med en kall Cola, smultron och besök hos farmor. Jag ska även till Danmark och jobba kommunalt för svältlön. Dundertrevliga saker händer i mitt liv!

/Månen.

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards