Direktlänk till inlägg 18 september 2012

Christine Meltzer

Av Månen - 18 september 2012 20:35

När man bor uppe i det lilla samhället där jag bor (vågar inte nämna dess namn, för att det är så litet, och om det blir omnämnt i bloggen för ofta kanske folk som inte bör hitta min blogg hittar den, eftersom detta samhälle inte omnämns särskilt ofta på internet) finns det inte värst mycket att göra. Därför försökte jag hitta någonting som kunde ge mig inspiration till att skriva något. Det jag gjorde var att kolla upp lite TV-program på Kanal 5. Och jag hittade någonting som inte borde vara värt att nämna, eftersom jag bara blir arg.


Jag skriver det i alla fall. Det finns ett program på Kanal 5 som heter Partaj. Jag kollade på det här programmet, och kom fram till att den sämsta komikern i Sverige antagligen är Christine Meltzer. Dock finns det en kvinnlig negerkomiker som är nästan lika dålig, men eftersom hon inte lyckats irritera mig lika mycket som Christine Meltzer, har jag inte kunnat lägga hennes namn på minnet. Alltså är antagligen Christine Meltzer sämre. 


Jag kom i alla fall underfund med att om jag irriterar mig på någonting, som till exempel Christine Meltzer, så blir jag ofta så arg att jag uttrycker det med text som inte är särskilt rolig att läsa. Jag blir bara argare av att skriva ned mina tankar, och det slutar alltid med att jag blir dunderseriös. Om en komiker lyckas göra mig dunderseriös har man som komiker inte lyckats, eftersom jag kanske inte är världens allvarligaste människa. Men, som sagt var, när det uppkommer irritationsmoment i mitt liv, som till exempel patrask, Meltzrar, tandkräm i någons mungipa eller andra ting som känns som en uteliggare i näsborren, blir jag ofta så arg att jag förlorar mitt koncept i bloggen.


Och för att jag ändå är arg nu, kanske jag får avvika från mitt koncept en aning, för att jag blir så arg av att se henne att jag måste irritera mig på henne offentligt. Så, jag satt alltså här i mitt aningen sterila studentrum och hade ingenting speciellt att göra, då jag fick en rolig idé. Jag visste om att Meltzer hade ett TV-program som hette "Partaj", och då fick jag alltså idén att jag skulle testa min depressionsnivå till max. Och när man är så ensam som jag är i det här övergivna samhället, då är depressionstest kanske det roligaste man vet, eftersom det inte finns någonting annat att göra.


Så jag googlade på "Petra Mede", eftersom hon är en komiker i ungefär lika dålig klass som Meltzer. På förstasidan på Google fick jag upp massvis av sidor som handlade om dålig stämning, självmord och fuktskador. Eftersom jag kände för lite action, klickade jag på "permanenta fuktskador", och fick på så sätt fram Kanal 5 play, med ett helt avsnitt av Partaj.


Jag andades in några gånger, men sedan bestämde jag mig för att göra min hjärna till klusterbombsdeg, och klickade på play-knappen. Jag fnissade inte till flertalet gånger åt allt roligt hon hade att säga i dessa 45 minuter. Istället gick jag in i en kronisk depression som gjorde mig förbaskad så det heter duga. Hon är ju för i helvete programledare för programmet! Vad är det för FUCKTED värld vi lever i, egentligen? FUCKTED är inte nog för att beskriva en så sjuk värld, så egentligen borde Nationalencyklopedin tillverka en specialutgåva som bara beskriver ordet "FUCKTED" i olika sammanhang, för att någon fått den FUCKTED idén att ha Meltzer som programledare. En så FUCKTED värld är nämligen nästan obeskrivbar, och det skulle bara gå att beskriva om jag kunde böja ordet FUCKTED arton gånger i samma mening. Därför behöver jag Nationalencyklopedins hjälp! Om någon på Nationalencyklopedin läser min FUCKTED reality story om vår sjuka värld, så kanske denna "någon" kan vara så vänlig att ringa mig på 076-7831681, så ska jag nog kunna slänga in en liten slant för att få boken i produktion.


Ja, där jag slutade senast, innan jag började kasta ur mig massvis av FUCKTED, var alltså att Meltzer är programledare. Jag vet dessutom att Partaj fick ett Kristallenpris. Hur detta kan försiggå, när hon skämtar som om hon vore gjord av Hepatit C, får mig att fundera på hur ett helt rike kan ha tappats bakom en vagn som dragits av Christine Meltzers framtänder.


Ja, det var ungefär dit jag ville komma!

Peace!




Christine Meltzer som drar en vagn som tycks ha tappat personerna som satt i. De har hamnat upp och ned, huller om buller och helt enkelt blivit tappade bakom en vagn. Själv sitter jag kvar i vagnen i Christine Meltzers framtänder och åker på en trevlig resa till Messapotanien. Där ska jag äta havregryn och kolla på barnförbjudna TV-serier som handlar om liktornar och annat äckelpäckel.


PS: Tack Merlin, för att du lärde mig om landet där dom har TV-serier som handlar om liktornar.


 
 
Ingen bild

Merlin

20 september 2012 10:26

MESOPOTAMIEN!! Jag tycker också hon är riktigt tråkig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards