Direktlänk till inlägg 6 september 2012

Patraskium Skankiér-viruset.

Av Månen - 6 september 2012 18:25

Jag har stött på en ganska fet människa på det sistone. Det som slår mig med henne är att hon klär sig värre än foster, och foster klär sig ju som bekant i blod, avföring och livmoder-slafs. För där i livmodrar seglar barnen runt i sina mödrars avföring och både klär sig och slurpar i sig av vad nu en kvinnomage kan innehålla. Ibland tror jag inte att det finns avföring nog för fostrena att knapra i sig, eftersom kvinnor aldrig skiter, men just i den här feta människan tror jag att det kan finnas rätt mycket av den varan.


Jag tror dessutom att om ett barn seglade runt i hennes mage skulle det ha för mycket avföring att knapra i sig, och därmed också ploppa ut som en jävligt fet unge, eftersom det finns så mycket äckelpäckel att slurka i sig i denna mage. Men tanken är ju också orealistisk att ett barn skulle kunna frossa så mycket av all vedervärdig barnmat som cirkulerar runt i denna kvinnomage, eftersom det är väldigt orealistiskt att någon man skulle placera ett barn i hennes mage.


Jag började ju med att berätta att denna vedervärdiga människa klär sig smaklöst, och det tänker jag vidhålla. Jag tänker även berätta hur denna smörglufsare klär sig. En dag hade hon vägarbetarbyxor ute i skogen, en annan dag en grå T-shirt med kaniner samt en grå fleecetröja och idag, dagen då jag faktiskt dedikerat detta inlägg till henne, valde hon att ha på sig en turkos Onepiece.


Det här plagget Onepiece, det stör mig något inåt djävulen, men aldrig förr har jag skådat något så missanpassat som en fet kvinna i en gräslig Onepiece. Det kändes lite som att den här världen har gett mig min livs värsta syn, för att jag är en dålig människa. Jag vantrivdes vid denna åsyn, skakade och bet ihop tänderna för att inte dra till med "dra dit solnedgången planterar urinfrön i helvetet".


Nu när ni fått lite mer utförlig bild av detta patrask, kan jag ju tillägga att det är just precis den här sortens människor som går under kategorin "patrask", och eftersom jag ju tidigare nämnt att patrask inte riktigt är min grej, så går inte jag och detta patrask särskilt bra ihop. Det finns ett tillfälle då detta monster faktiskt nuddat mig, och jag ryste till som om Gotland kastat sitt Visby på mig. Jag kände mig en aning traumatiserad av tanken att jag kanske blivit smittad av Patraskium Skankiér-viruset, och funderade på att flytta dit solnedgången planterat urinfrön i helvetet, eftersom jag ännu inte rekommenderat detta förskräckliga objekt att flytta dit.


Saker som kan hända av viruset Patraskium Skankiér-viruset är bland annat:
Att man förlorar intelligens.
Att man förlorar sin stilfulla stil.
Att man drar skämt som alltid är olämpliga och tråkiga, och förstör stämningen i resten av rummet.
Att man flyttar till Deje eller liknande, och faktiskt tycker om att bo där.
Att man får en svanktatuering.
Att man blir lite tjock och inte tror att rätt kost och lite motion kan vara ett steg i rätt riktning.
Att allt hår man har blir alldeles stripigt och flottigt.
Att man börjar kalla mjuka kläder för "myskläder".
Att man använder just dessa "myskläder" under alla veckans mysiga dagar.
Att man skrattar näsbenet av sig åt att klottra könsorgan och diverse vulgära texter vid lekplatser.
Att man skriver en rap som handlar om sin kärlek till sin mor (som förresten smittat sitt barn redan vid födseln)
Att med ett urkasst vokabulär klaga på saker som inte borde klagas på.
Att man börjar undvika sportsliga aktiviteter, och därefter skylla på mens (drabbar oftast bara honorna, men kan i vissa fall användas av hanarna som ett slags "skämt". Vart man hittar det roliga i detta skämt, vet jag dock inte)
Att man blir avskydd av alla som inte har Patraskium Skankiér-viruset inom sig.
Och det värsta av allt: Man börjar umgås med andra som drabbats av viruset.


Effekter som smittar vid barnafödsel:
Den drabbade mamman kan i sitt sinnesförvirrade tillstånd ofta döpa sitt barn till till exempel Denize, Nathalia, Nathalie, Zara, Zophie, övriga kvinnonamn på "Z", Patricia och liknande. Det värsta exemplet jag själv beskådat, är dock ett namn jag såg i Kanal 5's program Unga mödrar, då någon Patraskium-Skankiér-smittad kvinna döpt sitt barn till Natasha-Niquita. Det är ju nästan så att man vill skratta bihålorna ur sig! Att någon stackars människa ska få den här hemska sjukdomen redan vid födseln, och dessutom få den värsta sorten. Namnen de får ökar nämligen sjukdomens tillstånd med upp till 92%, vilket ofta leder till en värre sjukdom (Whittrashium), som är ett kritiskt tillstånd, nästintill döden (för samhället)


Nu när ni vet lite mer om viruset, kanske ni har en approximativ uppfattning om varför det här har traumatiserat mig såpass mycket att jag tillägnar detta objekt ett helt inlägg. Det är bra, för då vet ni att mitt liv inte alltid är så lätt som det verkar. Bloggen heter ju till och med "Månens glada äventyr", men inte fan var det här monstret ett sånt monster jag vill stöta på i mina glada äventyr.


Och slutligen: Det borde inte tillverkas Onepieces alls, men om någon är så dum i huvudet att de tillverkar Onepieces i XXL borde de verkligen fundera en aning på sin egna existens, eftersom de i det ögonblicket de fick den idén påbörjat Apocalypsen genom uppmuntran till spridning av Patraskium Skankiér-viruset.


PS: Den här tjockisen jag snackat lite om, är dessutom allergisk mot fläskkött. Förklaringen fick man av att det här objektet hade en kattallergi, som sedan blev fläskkötts-allergi. Det låter lite underligt, enligt mig. Men allergiska människor är nog något av det näst mest irriterande jag vet (förutom just då patrask), för de ska ha sån där specialkost hela tiden. Kan det finnas någonting värre än allergiker? Och varför kan de inte bara äta den mat det bjuds på och hålla snattran? Varför ska samhället på något sätt stötta deras underliga betéenden? Varför ska någon komma på något så djävulst som "glutenfritt" eller "laktosfritt", och fortfarande få kalla det för "mat"? Nej, allergiker och patrask i samma person, det funkar helt enkelt inte. Det är som en dålig blandras av de sämsta hundraserna, som dessutom har russinhud för att hundens föräldrar parat sig i en swimmingpool.

Dra åt helvete, PATRASK!

Med vänliga hälsningar
Månen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards