Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009

Indianer!

Av Månen - 14 oktober 2009 20:29

Igår köpte jag en skiva av megacoola indianer som stod på Soltorget. Vi generösa Karlstadbor skänkte dessa dansande, helsköna pajsare 3 kronor. I alla fall var det det som låg i deras korg, när jag gick fram och köpte deras skiva.

Åh, vad tragiskt. Spottknarkande huliganäckel, tänkte jag. När man bjuder på en sådan show, med både fjäderdräkter, inlevelse och en känsla som fick mig att känna mig som en örn som flög över röda berg bland majestätiska skogar. Skogar som liksom bar på visdom.

All denna känsla lyckades dom trycka in i en enda låt. Fascinerande, tänkte jag. Men att Karlstadborna ger dom tre kronor är en förolämpning. Tre kronor för säkert några timmars upplevelser. Upplevelser förpackade i fantasilådor. Lådor som öppnades direkt i skallen, utan några större bekymmer. Magiskt!

Indianer är det häftigaste jag vet. Tätt följt av pirater, riddare och missbildade maskrosor. Jag har sett en missbildad maskros i mitt liv. Den var alldeles fantastisk! Det var TVÅ blommor på SAMMA stjälk! Oh yeah.

Jag vet förresten varför vi Karlstadbor inte gav dessa älskvärda indianer mer pengar. Det är för att vi blivit immuna mot alla gatumusikanter, eftersom invandrade mellanöstare spelar dragspel dagarna i ända. Därmed skapar vi immunitet mot empati. Vi kan inte längre vara vänliga, eftersom tarftliga dragspelare överröser oss med bara småhyfsade musikstycken, som (av misstag??) jämt och ständigt är på repeat. För dessa mellanöstare verkar bara kunna en sång på dragspel. Därför har vi slutat uppskatta melodier som erbjuder oss känslor så starka att man nästan flyger iväg till Belgrad och skaffar familj där.

Förresten så vill jag säga en sak till. Amerikanare borde köras ut ur Amerika. Det tillhör indianerna. White trash förstör bara hela världen. Ariska anlag borde rensas ut ur denna värld! Låt indianerna, piraterna och dom missbildade maskrosorna bli världshärskare! Européer är urinerande urangutanger i mina ögon..

 
 
tobi

tobi

15 oktober 2009 17:01

Du är så galet smart, gamle Måne!

Hade jag varit Karlstadbo, hade jag åtminstone skänkt en tia! Själv! För det är nämligen så att indianer är det fräsigaste jag vet också. Jag vill vara en indian. Jag funderar på att bli en indian faktiskt. Vore inte det häftigt? Då skulle du ha en indiankompis!

Och de där dragspelarna... De sitter alltid utanför Hagahallen, Hemköp och CGC, blir så trött ibland. Och så kan de spela så uselt att man tror att de driver.

Ha det fint, gode Måne. Vi ses snart!

/ Astronauten

http://ninjalooter.blogg.se

 
Tobbe

Tobbe

20 oktober 2009 15:08

Tjenare hoppsan!
Du tror inte att dä kan va så att de plockar bort pengar ur den där lådan så att fölk ska tycka synd om dom? Å så kan man ju fråga hur mycke pengar du gav te dom? Kan säga att jag alltid skänker pengar te gatumusikanter, fast om ja skulle säga dä så skulle ja ju ljuga å dä ä ju inte så snällt, tänk på dä du.

http://nej

 
Ingen bild

sovarN

4 november 2009 23:16

ofta du klagar på "ariskt" folk när du själv är vit verkar lite konstigt

 
Ingen bild

Månen

5 november 2009 23:29

SovarN.

Vet du hur mycket jag skulle betala för att få vara neger? Jag hatar vitingar. Vitingar är bara fega mainstreamkids.

 
Ingen bild

Tobbe

11 november 2009 23:34

Till sovarN: Men tänk på hitler då, så Månen ä ju som en bakvänd hitler fast tvärt om.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards