Alla inlägg den 1 september 2011

Av Månen - 1 september 2011 02:11

Eftersom jag återigen stöter på en natt, kan jag lika gärna konstatera att natten är en väg till det som imorgon kallas idag. Denna dag skulle jag kunna kalla för en hypotes, och morgondagen blir min slutsats.


Det jag tror kommer hända imorgon är att Libyens kvarlevor av dess parlament kommer ringa upp mig, för att fråga om jag kommer till jobbet imorgon. Jag har nämligen precis bytt identitet, och kallar mig numera för Khadde. Precis som Libyens föredetta ledare. Jag tror att varken jag eller Khadde 2 kommer till jobbet imorgon.


Allting är självklart ett missförstånd, som skett genom att telefonkatalogen plötsligt fått två stycken Khadde. Jag är den ena. Alltså kommer 50% av de som försöker ringa till Khadde imorgon ringa till mig. Jag hoppas på många samtal. Men nu med min nya identitet kan jag beställa glass utan att någon frågar mig om jag har pengar. För i och med min presidenttitel (även om det är en så kallad "F.D-presidenttitel"), så är det bara att hävda att man till stor del äger ett land.


Den som då skällt på mig för att jag inte betalat min glass, får då snart ett argt telefonsamtal. Ja, så brukar jag behandla människor nu för tiden. Eftersom jag numera får många arga samtal, eftersom det är många som valt att klaga på min namne, brukar jag bara dela ut utskällningar genom att lämna över min mobiltelefon, för i denna pågår oändliga utskällningar. På så vis kan jag skälla ut näsvisa cafébiträden, utan att röra varken min eller stämband. Ja, människorna från andra sidan luren betalar till och med en hög summa för att ringa från Libyen till Sverige, bara för att hamna hos ett cafébiträde som nyss sålde en gratis glass till mig. Efter dessa utskällningar som varken jag eller cafébiträder förstått, har jag förhoppningsvis gjort detta biträde en aning förvirrat. Och det slutar förhoppningsvis med både gratisglass för min del, och höga telefonräkningar för den Libyska befolkningens del.


Min namne Khadde, eller Khaddafi, han har tydligen inte kvar sitt land. Men det är tur att jag kan utnyttja hans identitet till att roffa åt mig gratisglass. Identitetsstöld är inte så dumt, ändå. Ibland ser jag Khadde nr 2 lite som en bror till mig. Jag undrar ganska ofta hur det är att äga ett helt Libyen. Det är nog större än att äga några tusenlappar och en flaska rosévin.


/Khadde.





Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards